Költségvetés tervező és kiadás nyilvántartó kalkulátor

Csak azt tudod igazán hatékonyan befolyásolni, amit képes vagy nyomon követni is. Megfontolandó, hogy ha eddig nem tetted, akkor a közeljövőben elkezdd vezetni a költéseidet. A legjobb, ha egy adott hónapra előre megtervezed a várható kiadásaidat is, és próbálod a saját magad által megadott keretek között tartani a költéseidet. Ha nem férsz bele az előre kalkuláltakba, akkor ideje elgondolkodni és megvizsgálni, hogy hol úsznak el a kiadások.

TIPP: Ha tervezed és vezeted a kiadásaidat, akkor könnyebben tudsz rendszeresen félretenni, megtakarítani a bevételeidből.

A kalkulátorral figyelemmel tudod kísérni a havi bevételeidet és kiadásaidat, vagy éppen a kakeibo-ból ismert főbb költséghely % szerinti megoszlását. Az adatok vizualizálása révén a kiadásaidat dátum, kategória vagy költséghely szerint is tudod szűrni, összehasonlítani, köszönhetően a grafikus kimutatásdiagramnak. Végül havi szinten tudod tervezni a várható kiadásaidat (majd hó végén kielemezni, hogy volt-e elcsúszás bennük), illetve éves összesítésben láthatod a költések és megtakarítások mértékét.

Te is szeretnél pontosan képben lenni a pénzügyeid alakulásával? A legjobb helyen jársz, hiszen ingyen letöltheted a 100%-ban saját készítésű, átfogó költségvetés tervező és kiadás nyilvántartó kalkulátort. Nincs más dolgod, mint a menüsorban megtalálható Hírlevél gombra kattintani, vagy a direkt link segítségével felírtatkozni. A kalkulátor mellett a hírlevélben az aktuális tartalmakról mindig kapsz értesítést, így nem fogsz lemaradni a legfrissebb posztokról sem.

Végül érkezzen egy animált kép a kalkulátor használatáról, a minőségért elnézést (maximum 5MB-os fájl feltöltése engedélyezett, a képre kattintva viszont nagyítható, és valamivel élvezhetőbb):

koltsegvetes_tervezo_es_kiadas_nyilvantarto_kalkulator_by_moneycoach.gif

Kérdésed van? Esetleg egyedi kalkulátort szeretnél? Vedd fel a kapcsolatot velünk az impresszum oldalon található e-mail címen vagy Facebookon az üzenetküldés gombbal.

AJÁNLÓ: A legnagyobb pénzügyi hibák, amiket elkövethetsz

Amennyiben úgy érzed, hogy szeretnéd a spórolással-megtakarítással kapcsolatos ismereteidet bővíteni, azokat a gyakorlatba átültetni, akkor kövesd a blogot, Facebook oldalunkat, és csatlakozz Spórolási és megtakarítási tippek, trükkök, technikák csoportunkhoz is tapasztalatcsere gyanánt.

A bejegyzés trackback címe:

https://moneycoach.blog.hu/api/trackback/id/tr9916637740

MoneyCoach

Tudatos.Pénzügyi.Tervezés

Kövess Facebook-on is!

Friss topikok

  • MoneyCoach: @Motorogre: Az impulzus vásárlásokról tervben van a posztolás. :) (2021.11.22. 22:20) Kapcsolj alacsonyabb sebességbe!
  • apro_marosan_petergabor: @Egy Hun Hunniából: Nos nem, autóvásárláskor sokáig ezt a filozófiát követtem, használt prémium k... (2021.11.19. 23:32) Mire elég 100 millió forint?
  • geegee: Vazzegh, ki ne találjuk már, hogy tulajdonképpen a bukósisak egy káros eszköz, vele több a baleset... (2021.10.28. 03:05) A pénzügyi bukósisak
  • Billy Hill: @werinter: Havi 70 ezerből vidéken pl. kijöhet a kaja; napi menü 1.500 forint, az egy hónapban 45e... (2021.09.28. 10:31) Az 50-30-20-as szabály
  • Billy Hill: @Muzsikok közt: "Ha jol emlekszem 30 eve is alulfizetett szakma volt" [a pedagógusi]. Pont ezt ak... (2021.09.28. 10:31) Magyarország tényleg szegény ország?

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása